Translate

четвъртък, 26 януари 2023 г.

Консултантски услуги - ISO 27001:2022

 


Консултантски у слуги, свързани с новите контролни / защитни механизми за информационна сигурност, съгласно изискванията на ISO 27001:2022 (Приложение А)!
👉Услугите включват:
1. Разработване на политики, процедури, инструкции и др. документи (както е приложимо), свързани със съответния контролен / защитен механизъм;
2. Провеждане на дистанционно обучение, свързано с разбирането и внедряването на новите контролни / защитни механизми в Системите за управление на информационната сигурност;
3. Обновяване на документалната част на изградени и сертифицирани за съответствие с изискванията на ISO 27001:2013, Системи за управление на информационната сигурност, съгласно ISO 27001:2022.
👉Новия стандарт ISO 27001:2022, определя 11 нови, допълнителни контролни / защитни механизми, за постигане на необходимата и достатъчна информационна сигурност! Те са, както следва:
1. Threat intelligence
2. Information security for use of cloud services
3. ICT readiness for business continuity
4. Physical security monitoring
5. Configuration management
6. Information deletion
7. Data masking
8. Data leakage prevention
9. Monitoring activities
10. Web filtering
11. Secure coding
👉Всичките тези, нови, допълнени за ISO 27001:2022 контролни / защитни механизми са обект на консултантските услуги!
👉За въпроси - e mail: infosecservicebg@gmail.com
Консултант - Пламен Каменов




вторник, 24 януари 2023 г.

Услуги по информационна / киберсигурност

 


‼️ Професионални услуги в областта на информационната / киберсигурност!
‼️ Защитете важните за Вашия бизнес данни, информация и всички активи, свързани с тях! Намалете тяхната уязвимост! Противодействайте с необходимите и достатъчни средства, и методи на разкритите рискове!
‼️ Професионални услуги за професионалисти!




Ресурси от Advisera за разработване на Системи за управление, съответстващи на изискванията на стандартите на ISO

 

‼️ За всички, които изграждат нови или обновяват съществуващи Системи за управление, съответстващи на изискванията на различни стандарти на ISO, вкл. и EU GDPR!
‼️ Разработвайте и развивайте своите Системи за управление самостоятелно и/или с минимална консултантска помощ, чрез предоставяните от Advisera професионални услуги и ресурси за обучение, и информираност!