Translate

сряда, 13 септември 2023 г.

Системи за управление на информационната сигурност (ISO 27001:2022) - дистанционно предоставяни услуги

 

😎👍
Дистанционно предоставяни услуги, свързани със Системите за управление на информационната сигурност (СУИС / ISMS / ISO 27001:2022) - обучение, консултации, изграждане, акредитирано одитиране, поддръжка / развитие и др.
Очаквам Вашите въпроси!
Пламен Каменов - Водещ одитор ISO 27001:2022
😎👌





Изкуствен интелект - рискове към информационната / киберсигурност

 

😎👍
Дистанционно обучение и консултации, свързани с оценка и анализ на рисковете към информационната / киберсигурност, произтичащи от използването на Изкуствения интелект (ИИ)!
Очаквам Вашите въпроси!
Пламен Каменов - Водещ одитор ISO 27001:2022
😎✌



неделя, 10 септември 2023 г.

Анализ и оценка на рисковете от употребата на Изкуствен интелект, към информационната / киберсигурност

‼️ Нова услуга от INFOSEC Service BG!
‼️ Дистанционно провеждане на индивидуализирано обучениe и консултации, свързани с провеждането на оценка и анализ на рисковете към информационната / киберсигурностq произтичащи от използването на системи / приложения с ❗️Изкуствен интелект (ИИ / AI)!
😎👉Научете се как професионално, самостоятелно да провеждате оценка и анализ на риска, отчитайки уязвимостите / слабостите по сигурността на вашите активи и заплахите от ИИ, които могат да се "реализират" чрез тях! Не предоставяйте тази дейност на външен специалист / организация, освен, ако им имате "пълно" доверие, "скрепено" със съответното "Споразумение за сигурност"! В противен случай, поематe голям риск, с важна за Вашата организация информация по сигурността да се злоупотреби - "случайно" или злоумишлено! Спомнете си "случая НАП"! 😎☝️
Очаквам Вашите въпроси!🤓
Пламен Каменов - Водещ одитор ISO 27001:2022 



Анализ и оценка на рисковете към информационната / киберсигурност

 

‼️ Нова услуга от INFOSEC Service BG!
‼️ Дистанционно провеждане на индивидуализирано обучениe и консултации, свързани с провеждането на оценка и анализ на рисковете към информационната / киберсигурност!
😎👉Научете се как професионално, самостоятелно да провеждате оценка и анализ на риска, отчитайки уязвимостите / слабостите по сигурността на вашите активи и заплахите, които могат да се "реализират" чрез тях! Не предоставяйте тази дейност на външен специалист / организация, освен, ако им имате "пълно" доверие, "скрепено" със съответното "Споразумение за сигурност"! В противен случай, поемате голям риск, с важна за Вашата организация информация по сигурността да се злоупотреби - "случайно" или злоумишлено! Спомнете си "случая НАП"! 😎☝️
Очаквам Вашите въпроси!🤓
👉Пламен Каменов - Водещ одитор ISO 27001:2022