Translate

събота, 14 януари 2023 г.

Дистанционна работа от дома - заплахи и защити

 


👉Ако работите предимно дистанционно, от дома си, Advisera Ви предлага чудесна възможност, да се запознаете със съответните киберзаплахи и защитни мерки, съгласно ISO 27001.
👉Документът описва: 3 нива на заплахи; 21 киберзаплахи и уязвимости, които да следите, когато работите от дома си; често използвани защитни мерки за сигурност при дистанционна работа.
Приятно четене и осмисляне на информацията в документа!👍




























ADVISERA - предоставяни услуги за изграждане на системи за управление, в съответствие с изискванията на ISO

 


"Advisera makes standards and regulations easy to understand and simple to implement. Whether you are just getting started or a skilled pro, our comprehensive software, tools, training, and resources enable you to execute any ISO project successfully"
👉Една от основните възможности за малкия и среден бизнес, да подобри управлението на своите ресурси - хора, активи (материални и нематериални), бизнес процеси, финанси, услуги и др. - е да прилага изискванията на международните стандарти (ISO), чрез изграждането, внедряването, поддръжката и развитието на съответните системи за управление!
👉Но, като правило, малкия и среден бизнес не разполага с необходимите и достатъчни ресурси, напълно самостоятелно, и професионално да изгражда, поддържа и развива тези системи за управление.
👉Най-добрия, полезен и приложим начин, да се преодолее този дефицит е използването на помощ от доказани професионалисти, предлагащи дистанционно, съответните, финансово изгодни услуги: инструментариум за разработване на системи за управление; курсове за обучение - за одитори, разработчици , внедрители и др.; база знания и др. ресурси за самообучение, свързани с постигане на по - добро разбиране и прилагане на съответните стандарти на ISO!
👉Advisera осигурява всичко необходимо за малкия и среден бизнес, свързано с разработването, внедряването, поддръжката и сертифицирането на съответните Системи за управление, в съответствие с изискванията на стандартите на ISO!
Посетете и изберете това, от което се нуждаете!





четвъртък, 12 януари 2023 г.

Ресурси за дистанционно обучение - по изграждане на системи за управление, съгласно стандартите на ISO

 


За изграждането, внедряването, сертифицирането, поддръжката и развитието на различни Системи за за управление, отговарящи на изискванията на стандартите на ISO, организациите трябва да осигурят обучени специалисти - напр., вътрешни одитори, разработчици и/или внедрители, служители по сигурността / защитата на информацията и/или личните данни и др.
👉 Освен това, организациите трябва да осигурят необходимите и достатъчни знания, разбиране и информираност на служителите по съответната предметна област - напр., информационна / киберсигурност, защита на личните данни, непрекъснатост на бизнеса и др.
👉 Advisera предоставя отлични възможности и ресурси за обучение - индивидуални или фирмени / групови - в различни направления! 👌
👉 Възползвайте се от тези възможности, за да изградите, поддържате и развивате Вашите системи за управление професионално и в съответствие с изискванията на съответните стандарти на ISO! Успех! 👍







сряда, 11 януари 2023 г.

Инструментариум за определяне на нивото на съответствие с изискванията на ISO 27001



‼️ Професионално подготвен, със свободен достъп, дистанционен метод за определяне на нивото на съответствие на Вашата Система за управление на информационната сигурност ( или система / средства за защита на информацията) с изискванията на ISO 27001! 👍👌

Разполагате с наличен, свободно достъпен инструментариум, включващ детайлен въпросник и документиран анализ на Вашите отговори - изпращан на Вас по електронна поща! Успех! 




Инструментариум за съответствие с ISO 27001

вторник, 10 януари 2023 г.

Курс зя Вътрешни одитори - ISO 27001

 


‼️ Отличен "free, on - line" курс за обучение на Вътрешни одитори на Системи за управление на информационната сигурност (СУИС) - ISO 27001)!
👉ISO 27001 Internal Auditor Course
In this free online course, you’ll learn everything you need to know about ISO 27001, but also how to perform an internal audit in your company. This ISO 27001 Internal Auditor course is made for beginners in information security and internal auditing, and no prior knowledge is needed to take this course. Upon completion of the course, you can go for the certification exam.
The exam from this course is certified by ASIC. After passing the exam, you will receive a certificate proving that you attained Information Security Management Systems and Management Systems Auditing qualifications.






понеделник, 9 януари 2023 г.

Фирмено обучение по информационна / киберсигурност

 


‼️ Великолепна възможност за провеждане на дистанционно, фирмено обучение по въпросите на информационната / киберсигурност, с много възможности за гъвкаво прилагане!
👉Възползвайте се - много полезно за Вашия бизнес ще бъде ако Вашите служителите бъдат професионално запознати с най-съществените въпроси, свързани със сигурността в киберпространството!
👉Обучението - това е един от важните начини за противодействие на заплахи, особено на тези, свързвани със злонамереното "използване" на неосведомени / необучени служители в областта на информационната / киберсигурност!
👉Защитата на Вашия бизнес е във Вашите ръце и в ръцете на Вашите служители - ако сте / са добре обучени!
👉SECURITY AWARENESS TRAINING
Protect your company’s most valuable information with easy-to-understand online video sessions for all employees





ISO 22301 – Системи за управление на непрекъсваемостта на бизнеса. Създаване на документалната част на системата

 


‼️ ISO 22301 – Системи за управление на непрекъсваемостта на бизнеса! Един, много полезен за прилагане стандарт, от бизнес организации, от всякакъв тип - малки, средни и големи - и дейност!
👌Професионален инструментариум за ускорено, самостоятелно разработване на документите, изисквани от стандарта!
👉Помогнете на бизнеса си интелигентно - чрез изграждане и внедряване, поддръжка, и развитие на Система за управление на непрекъсваемостта на бизнеса, в съответствие с изискванията на ISO 22301!
👉ISO 22301 DOCUMENTATION TOOLKIT
Implement ISO 22301:2019 yourself, and do it easily and efficiently with our Documentation Toolkit



неделя, 8 януари 2023 г.

Инструментариум за генериране на документи на Интегрирана система за управление съгласно изискванията на ISO 27001 и GDPR

 


‼️ Професионално разработен, лесен за ползване и много полезен инструментариум за бързо и самостоятелно създаване на документалната част на Интегрирана система за управление на информационната сигурност и защитата на личните данни, в съответствие с изискванията на ISO 27001 и EU General Data Protection Regulation – EU GDPR!
👉Инструментариума е много подходящ за малки и/или средни организации, не разполагащи с необходимия и достатъчен, собствен ресурс от експерти по информационна сигурност и/или по защита на личните данни!