Translate

събота, 14 януари 2023 г.

ADVISERA - предоставяни услуги за изграждане на системи за управление, в съответствие с изискванията на ISO

 


"Advisera makes standards and regulations easy to understand and simple to implement. Whether you are just getting started or a skilled pro, our comprehensive software, tools, training, and resources enable you to execute any ISO project successfully"
👉Една от основните възможности за малкия и среден бизнес, да подобри управлението на своите ресурси - хора, активи (материални и нематериални), бизнес процеси, финанси, услуги и др. - е да прилага изискванията на международните стандарти (ISO), чрез изграждането, внедряването, поддръжката и развитието на съответните системи за управление!
👉Но, като правило, малкия и среден бизнес не разполага с необходимите и достатъчни ресурси, напълно самостоятелно, и професионално да изгражда, поддържа и развива тези системи за управление.
👉Най-добрия, полезен и приложим начин, да се преодолее този дефицит е използването на помощ от доказани професионалисти, предлагащи дистанционно, съответните, финансово изгодни услуги: инструментариум за разработване на системи за управление; курсове за обучение - за одитори, разработчици , внедрители и др.; база знания и др. ресурси за самообучение, свързани с постигане на по - добро разбиране и прилагане на съответните стандарти на ISO!
👉Advisera осигурява всичко необходимо за малкия и среден бизнес, свързано с разработването, внедряването, поддръжката и сертифицирането на съответните Системи за управление, в съответствие с изискванията на стандартите на ISO!
Посетете и изберете това, от което се нуждаете!





Няма коментари:

Публикуване на коментар